REFERENCE

Trženjska strategija
S podjetjem GP Ljubljana d.o.o. smo ustvarili nov koncept dogodkov v Ljubljani ter organizirali največje zabave na bazenu v Sloveniji. Kreirali smo naslovne fotografije dogodkov, promocijske videoposnetke, optimizirali prodajo z uporabo lijakov in pristajalnih strani, zasnovali prodajno strategijo, izdelali spletno stran, vodili prodajo vstopnic ter uspešno vodili celotno promocijo dogodkov prek vplivnežev, "Meta ads-ov" ipd.
Celostna grafična podoba
Podjetju Tian Milunović s.p.. smo uredili celostno grafično podobo in določili barvno lestvico znamke, kreirali logotip, izdelali spletno stran, fotografirali obnovljene površine in uspešno pridobili več kot 25 novih povpraševanj.
Fotografiranje
Za naročnika smo fotografirali in uredili fotografije za objavo na spletnih straneh in socialnih omrežjih.
Fotografiranje & grafično oblikovanje
Za naročnika smo fotografirali in grafično oblikovali slikovno gradivo z naslovoma "ZANJ" in "ZANJO", ki sta bila uporabljena na spletni strani kot usmeritev v trgovini.
Montaža videoposnetkov
S podjetjem Gast gostinstvo, d.o.o. smo skupaj ustvarili strategijo trženja dogodkov prek vplivnežev ter uspešno sodelovali z več kot 50 vplivneži. Prav tako smo za njih kreirali promocijske videoposnetke, katere so vplivneži in ambasadorji delili na svoje profile.
Celostna grafična podoba
Podjetju Mateja Arhar s.p. smo uredili celostno grafično podobo in določili barvno lestvico znamke, kreirali logotip, izdelali spletno trgovino, fotografirali izdelke, jih uredili v photoshop programu in sodelovali pri zasnovi trženjske strategije
Grafično oblikovanje & tisk
Za podjetje Tian Milunović, s.p. smo grafično oblikovali nalepke za označbo embalaže epoksi smole.
Grafično oblikovanje
V sodelovanju s hotelom Alp Bovec smo kreirali naslovno fotografijo dogodka, fotografirali dogodek, organizirali prevoz in program, tržili dogodek ter vodili spletno prodajo aranžmajev.
Previous slide
Next slide
Otvoritev Cirkus kluba
S podjetjem Gast gostinstvo, d.o.o. smo skupaj ustvarili strategijo trženja dogodkov prek vplivnežev ter uspešno sodelovali z več kot 50 vplivneži. Prav tako smo za njih kreirali promocijske videoposnetke, katere so vplivneži in ambasadorji delili na svoje profile. Trenutno za njih vodimo trženje in z vplivneži ter jim organiziramo pogostitve.
Turnir v odbojki na mivki
Sodelujemo z lastniki piknik prostorov ter tako za podjetja organiziramo "team-buildinge", turnirje, poslovne zabave ipd. dogodke. Imamo kapacitete pogostiti več kot 150 ljudi hkrati ter urediti kakovosten cathering in organizirati program po meri. Prav tako imamo v lasti "unikatna platna za slikanje", dekoracije, luči, ozvočenje in ostalo opremo potrebno za kvalitetno izvedbo dogodka.
Dogodki na ladjici
Organizirali že več kot 10 dogodkov na Ljubljanici, v večini za zaprte družbe. V lastni režiji smo priskrbeli cathering za povprečno 40 gostov hkrati in opremili prostor z dekoracjami, ozvočenjem, lučmi, cathering materialom in zaposlenimi.
Podjetniške konference
V sodelovanju s slovenskimi podjetji smo organizirali več podjetniških konferenc, mreženj, "team-buildingov", pogostitev ipd. dogodkov.
Otvoritev Timeout organizacije
Samostojno smo organizirali otvoritev Timeout organizacije na ljubljanskem Nebotičniku, priskrbeli smo fotografa, trebušno plesalko, snemalca, hostese hostese ter uspešno tržili dogodek in prodajali vstopnice.
Afrodita plasiranje novega izdelka
Redno sodelujemo z restavracijo Nebo ter za njih vodimo trženje dogodkov.
3-dnevno potovanje v Bovec
V sodelovanju s hotelom Alp Bovec smo kreirali naslovno fotografijo dogodka, fotografirali dogodek, organizirali prevoz in program, tržili dogodek ter vodili spletno prodajo aranžmajev.
3-dnevno potovanje v Beograd
V lastni režiji smo organizirali 6 tro-dnevnih potovanj v Beograd. Gostom smo organizirali prevoz iz Ljubljane v Beograd, nastanitev v hotelih, vodene oglede, večerje v restavracijah na Skadarliji, vožnje v limuzinah, dogodke na ladjicah ipd. Poleg zasnove koncepta in same organizacije dogodka smo v lastni režiji ustvarili vse grafične podobe za namene trženja dogodka ter dogodke tudi uspešno tržili prek različnih kanalov. Pohvalimo se lahko da smo v Beograd uspešno pripeljali že več kot 240 gostov.
Podjetniška konferenca za mlade
V sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije, Slovensko poslovno točko (SPOT) in ostalimi organizacijami smo organizirali podjtniški forum v katerem so udeleženci predstavili svoje podjetniške ideje s ciljem pridobitve investicije oz. donacije v obliki enkratnih nepovratnih sredstev. Na dogodku so sodelovali poslovni angeli, investitorji in predstavniki gospodarske zbornice in Spot organizacije.
Click Here
Gala večerja
Sodelovali smo pri organizaciji Gala večerje v restavraciji hotela Intercontinental. Priskrbeli smo hostese, kreirali in pošiljali vabila ter usklajevali naloge med zaposlenimi.
Zabave na bazenu
S podjetjem GP Ljubljana d.o.o. smo ustvarili nov koncept dogodkov v Ljubljani ter organizirali največje zabave na bazenu v Sloveniji. V namen promocije dogodkov smo kreirali naslovne fotografije dogodkov, promocijske videoposnetke, optimizirali prodajo z uporabo lijakov in pristajalnih strani, zasnovali prodajno strategijo, izdelali spletno stran, vodili prodajo vstopnic prek spletne strani, priskrbeli hostese, ter uspešno vodili celotno promocijo dogodkov prek vplivnežev, "Meta ads-ov" ipd. Skupno smo na tovrstnih dogodkih gostili več kot 2000 gostov.
Previous slide
Next slide
Plastične rastline

Več kot 40 kvadratnih metrov

Led trak

100+ tm

Brusni papir

500+ kosov

Epoksi smola

600+ kg

Plastične posode

1000+ kosov

Logotipi

Več kot 1200 kosov

Oblačila

Več kot 900 kosov

Brisače

300+ kosov

Kontaktirajte nas

+386 (0)70 274 865
info@ctb.si

Kdo smo

Ekipa
Najuspešnejši projekti
Partnerji

Z uporabo te spletne strani soglašate s splošnimi pogoji poslovanja. © 2023 CTB Team. Vse pravice pridržane.