Najlažja pot do vaših strank

Znano je, da obrazi prodajajo, mi vam omogočamo dostop do pravih obrazov po najnižji ceni 

+386 (0)70 274 865

Zgradite močno in zanesljivo ekipo ambasadorjev

Z izbiro ustreznih ambasadorjev vaše znamke vam pomagamo dostopati do vaših potencialnih odjemalcev po najnižji ceni. Držimo se ustaljenih postopkov, ki nam pomagajo izbrati pravega vplivneža za vašo znamko. Spreljamo prodajo, analiziramo CPC, ROA in ostale merilce učinkovitosti trženjskih aktivnosti. Trženjske aktivnosti prilagajmo vaši znamki, zahtevam in lastnostim izdelka. Vsakega vplivneža skrbno izberemo in tako  zagotovimo najboljšo ujemanje med vami. Kampanje so pripravljene v skladu z glavnim ciljem (dvig zavedanja o znamki, povečanje prodaje, plasiranje novih izdelkov na trg ipd.).”

Povečajte svojo prepoznavnost in prodajo

Z mnogimi vplivneži aktivno sodelujemo že več kot 5 let, pri čemer se osredotočamo na različne kampanje in sisteme poročanja, ki so se izkazali kot dobra osnova za analizo rezultatov. Z njimi gradimo oseben odnos, preživljamo prosti čas in tako gradimo prijateljski odnos, ki nam omogoča najnižje cene njihovih storitev. Influencer marketing je maraton, ne sprint, zato je bistveno imeti dobro zastavljene cilje in strategijo, da lahko najbolj učinkovito rastete na trgu. Pomagali se vam bomo pozicionirati na trgu s pomočjo in ustvariti pozitivno percepcijo vaše znamke v očeh potencialnih odjemalcev.

Naši najboljši vplivneži

Teja Jugovič

Carmen Osovnikar

Andrej Pavličević

Nini Hauc

Pika Miškulin

Tjaša Kramarič

Samanntha Kebelj

Kaj ponujamo ?
Tiktok post

Skupaj z vplivneži kreiramo scenarije, ki vzbudijo pozornost in imajo visok potencial algoritmskega oz. organskega pospeševanja ogledov.

Instagram story

Z vplivneži gradimo prijateljski odnos in z njimi sodelujemo na mnogih področjih. To nam omogoča najnižje cene za njihove storitve.

Instagram post/reel

Kreiramo “eye-catching” trženjske vsebine, ki so objavljene na profilih vplivnežev. Najbolj učinkovite vsebine za objavo kot “post” ali “reel” so nagradne igre, “unboxing” izdelkov in slike z vašimi izdelki.

Modeling

Pri gledanju oglasov je dokazano, da gledalci gledajo v obraz, vaši oglasi bodo bolj uspešni, če bodo gledalci v njih zagledali znan obraz. 

UGC

Vsebina, katero ustvarijo uporabniki vaših izdelkov je trenutno najbolj efektiven način pridobivanja novih odjemalcev ter pospeševanja prodaje. 

Kako poteka sodelovanje z nami

Animated Flex Cards

Skupaj lahko dosežemo več

Skupaj lahko dosežemo več

Z uporabo te spletne strani soglašate s splošnimi pogoji poslovanja. © 2023 CTB Team. Vse pravice pridržane.