Ustvarjamo digitalne mojstrovine

Že dolga leta sledimo trendom in inovacijam na področju izdelave spletnih strani, kar nam omogoča večjo učinkovitost pri izdelavi. Kreiramo funkcionalne, estetsko dovršene in cenovno dostopne spletne umetnine.

+386 (0)70 274 865

Spletna stran je vizualna reprezentacija vašega podjetja. V večini primerov je prva stična točka obiskovalca z vami, zato je pomembno, da nanj naredi dober vtis. In če obiskovalec na njej ne dobi tistega, kar išče, jo bo razočaran zapustil. In se verjetno nikoli več vrnil.

Vendar pa lep in dovršen dizajn – ki na atraktiven način odraža dejavnost, s katero se ukvarjate – ni edini vidik dobre spletne strani. Vaše spletno mesto mora naključnemu obiskovalcu zagotoviti tudi odlično uporabniško izkušnjo (UX), ki ga bo pritegnila in poskrbela, da postane vaša stranka. Dobro strukturirana stran obiskovalcu namreč omogoča, da kar najhitreje dostopa do zanj relevantnih informacij.

Pri tem ne smejo manjkati niti domiselna in skrbno oblikovana besedila. Dobra spletna stran namreč tudi vsebinsko odgovarja na uporabnikova vprašanja in pomisleke ter mu omogoča odlično uporabniško izkušnjo, zaradi katere tudi ostane na strani.

Še en pomemben vidik pri izdelavi spletnih strani je optimizacija hitrosti nalaganja, saj se obiskovalci ob počasnem nalaganju spletne strani hitro naveličajo čakanja in jo zato tudi prej zapustijo. Dobre spletne strani namreč niso optimizirane le s SEO vidika, ampak tudi z vidika hitrosti nalaganja – tudi zato na iskalnikih rangirajo višje

E-commerce rešitve, ki vključujejo izdelavo spletne trgovine, optimizacijo uporabniške izkušnje (UX), učinkovito oglaševanje produktov ali storitev ter napredne marketinške pristope za doseganje visokega ROI-ja (Return on Investment), so ključne za obstanek in uspeh podjetij v digitalni dobi. Nakupovanje prek spleta je naša sedanjost in prihodnost, ne zgolj trend.

Priljubljeno je predvsem zaradi koristi, ki jih prinaša kupcem. Široka izbira na enem mestu, odprava vrst pred natrpanimi blagajnami, preprosta primerjava izdelkov in udobje med nakupovanjem so gonilo rasti e-commerca. Podjetjem omogoča podrobno predstavitev ponudbe z natančnimi opisi, slikami, videi in mnenji ostalih kupcev, kar potrošnikom olajša odločanje o nakupu izdelka ali storitve.

Izdelava spletne strani mora izhajati iz poslovnih ciljev podjetja, zato že v procesu načrtovanja spletne strani definiramo, kako bomo te cilje dosegli najbolj učinkovito. Sodelovanje mora biti osnovano predvsem na usklajenih pričakovanjih – to je prvi in posledično tudi najpomembnejši korak pri prenovi spletne strani. Cilji so lahko na primer prenovljena grafična podoba, večje število konverzij, izboljšan prikaz multimedijskih vsebin in podobno.

Opredelimo tudi, ali je za vas najprimernejša izdelava predstavitvene spletne strani ali posamezne pristajalne strani. Opravimo natančno analizo dejavnosti in vaše spletne konkurence ter vam svetujemo pri odločitvi, kateri tip spletne strani je najprimernejši za vaš poslovni model.

Izraz predstavitvena spletna stran označuje celotno spletno stran oziroma spletno mesto podjetja, katerega namen je predstavitev podjetja in/ali produktov. Taka spletna stran ponavadi zajema tipične strani, kot so “o nas”, “ponudba”, “kontakt”, “novice” in podobno.

Pristajalna stran pa je lahko del predstavitvene strani, ki je lahko vizualno tudi ločen od krovne strani. Namenjena je ciljanju specifičnih segmentov strank, običajno z namenom konverzije, odvisno od zastavljenih ciljev podjetja; lahko gre za nakup, lead generation, predstavitev specifičnega produkta ali izpostavitev določenih informacij. Z drugimi besedami: pristajalna stran je lahko katerakoli spletna stran, na katero ciljano peljemo obiskovalce – npr. prek oglasov ali e-mail marketinga.

website creation 2

Pri oblikovanju spletne strani poskrbimo za sodoben izgled, funkcionalnost in vrhunsko uporabniško izkušnjo. Načrtovanja kompleksnih projektov se lotimo z izdelavo žičnih modelov (angl. wireframes) ali prek agilnega pristopa, kjer podjetje vidi delujočo stran v posameznih razvojnih fazah. Pri oblikovanju zasledujemo najboljše prakse s področij dizajna, UX-a, optimizacije za iskalnike in pisanja vsebin.

Cilj, ki ga zasledujemo pri oblikovanju spletne strani, je, da se uporabnik hitro znajde na strani. Dobra uporabniška izkušnja (UX) namreč pripomore, da uporabniki hitreje pridobijo želene informacije in da ostanejo na strani. Dober uporabniški vmesnik (UI) pa nadgradi UX in poskrbi, da stran lepo izgleda in da se uporabnik znajde na njej v vsakem trenutku.

S pomočjo premišljenega in uporabniku prijaznega dizajna vaše spletne strani lahko povečate svojo konkurenčno prednost. Zahvaljujoč novim tehnološkim rešitvam namreč lahko še bolj izstopate in poskrbite, da se bodo obiskovalci radi vračali na vašo spletno stran.

Tehnična izdelava spletne strani upošteva vse najnovejše standarde in tako zagotavlja, da bo vaša nova spletna stran prilagojena uporabi na najrazličnejših napravah. Glede na vaše poslovne cilje izberemo sistem za upravljanje spletnih strani (CMS), ki vam omogoča, da spletna stran deluje hitro in nemoteno ter vam daje popoln nadzor nad vsebinami, pa tudi možnost prilagajanja in nadgradenj. Razvijamo strani na platformah WordPress, Joomla in Drupal; ponujamo pa tudi rešitve po meri.

Razvoj spletne strani vključuje tudi poglobljeno testiranje delovanja, saj se zavedamo, da je brezhibna funkcionalnost ključna za nemoteno poslovanje. Nudimo tudi vzdrževanje spletnih strani, s katerim poskrbimo, da te v vsakem trenutku delujejo brez težav.

Na podlagi analize ustvarimo vsebine, ki spodbujajo odziv obiskovalca vaše strani. Z dobro vsebino namreč pokažete, da obvladate svoje področje in bodočega kupca prepričate, da se namesto za vašo konkurenco odloči za vas. Poskrbimo tudi, da vas bodo uporabniki lažje našli, saj spletni iskalniki, kot je Google, obožujejo kakovostno vsebino in jo uvrščajo na višja mesta.

Tako poskrbimo tudi za optimizacijo tekstov za iskalnike (SEO), da vas kupci najdejo na prvih straneh Googla. SEO optimizirana stran namreč rangira višje, s čimer povečamo možnosti za več organskega prometa. To pa vam prinaša vidnost na spletu – praktično brez dodatnega vložka.

Kako se lotimo vaše spletne strani?

Vodja projektov

Začnimo pri temeljih. Najprej opravimo raziskavo trga in v sodelovanju z vami določimo edinstvene prednosti vašega podjetja oziroma ponudbe. Nato sledi raziskava najbolj iskanih ključnih besed v vaši panogi, na podlagi katere izdelamo zemljevid strani in nakupno pot uporabnika.

UX oblikovalec

V drugi fazi se oblikovalec posveti uporabniški izkušnji in izdela prvi prototip strani oziroma žično shemo (wireframe) vaše nastajajoče spletne strani.

Tekstopisec

Izkušen tekstopisec se poglobi v poslane materiale in suhoparne, tehnične opise in jih pregnete v jasen ter razumljiv jezik, s katerim uporabniku pojasni, zakaj je njegovo življenje brez vašega izdelka prazno.

Oblikovalec

Ok, vaša spletna stran ima trdne temelje, a da navdušite uporabnike, potrebujete še seksi fasado. Naš designer bo poskrbel, da bo vizualni izgled spletne strani ponazarjal kakovost vašega podjetja.

Programer

Tako, skrbno oblikovan osnutek vaše strani je končan in čas je, da ga preoblikujemo v HTML, CSS in Java script kodo, postavimo na gostovanje, povežemo z domeno in stran udejanjimo. 

Strokovnjaki za oglaševanje

Naš marketinški strokovnjak, ki bo upravljal tudi vašo oglaševalsko kampanjo, preveri, ali je stran optimizirana za oglaševanje, in pred začetkom kampanje poskrbi za izboljšave.

Najuspešnejši projekti

Zakaj mi ?

Animated Flex Cards

Skupaj lahko dosežemo več

Skupaj lahko dosežemo več

Z uporabo te spletne strani soglašate s splošnimi pogoji poslovanja. © 2023 CTB Team. Vse pravice pridržane.