Zaživite na socialnih omrežjih

Povezovanje z vašimi odjemalci prek socialnih omrežij je trenutno najbolj učinkovit način grajenja odnosov z vašimi bodočimi strankami

+386 (0)70 274 865

Vodenje Tiktok profila

Upravljanje TikTok profila zahteva kreativnost. Z izkušeno ekipo sledimo trendom in pražljivo izbiramo igralce, ki bodo najbolj ustrezali vašemu brandu ter napisanem scenariju. Analiziramo uspeh objav ter prilagajamo strategijo.

Vodenje Instagram profila

Kreiramo privlačno vsebino prilagojeno vaši blagovni znamki. Strateško upravljamo Z leti izkušenj smo se naučili pridobivati nove, ohranjati stare ter graditi odnose z obstoječimi sledilci. Pri kreiranju materiala za socialna omrežja velja, da mora biti zabaven, poučen ali navdihujoč.

Vodenje Facebook profila

Za vas in v vašem imenu na izbranem družbenem omrežju popolnoma uredimo profil blagovne znamke ali vašega podjetja, pripravimo objave in zgodbe ter poskrbimo, da se vašim sledilcem, komentatorjem in oboževalcem vtisnete v dober spomin. 

Kako poteka sodelovanje z nami

Animated Flex Cards

Skupaj lahko dosežemo več

Zakaj mi ?

Relevantna vsebina visoke kakovosti

Globalno je vsako minuto samo na YouTubu objavljenih več kot 500 ur vsebin, zato za uspešen in odmeven nastop na družbenih medijih ni dovolj le, da nekaj objavite, temveč morajo biti objave resnično kakovostne. Kokos vam pri tem pomaga ustvariti vsebine, ki bodo pritegnile.

Foto in video produkcija

Že res, da je kakovostna vsebina ključna, a ker smo ljudje le vizualna bitja, je izjemnega pomena tudi podoba, ki jo kažemo svetu. Naši fotografi, snemalci in oblikovalci bodo za vas ustvarili vrhunske kreative, ki bodo pritegnile poglede in zanimanje kar največ ljudi.

Upravljanje po najboljših in najnovejših smernicah

Upravljanje na družbenih medijih zahteva hitro odzivnost in spremljanje trendov, poznavanje “ozadja” delovanja omrežij in obnašanja uporabnikov teh omrežij. Vi se posvetite svojemu primarnemu poslu, vodenje družbenih omrežij pa zaupajte nam!

Analiza in nadgradnja

Vedeti moramo, od kod prihajamo, da vemo, kam gremo. Ne le, da poskrbimo za vaše objave in komunikacijo s sledilci, temveč vse to tudi analiziramo in vam svetujemo, kako rezultate še izboljšati.